Saturday, 27 August 2011

Kisah Si Janda

Kak Aina adalah seorang janda muda yang telah kematian suaminya 5 tahun yang lalu. dia mempunyai dua anak lelaki Salim dan Saiful. 
Salim yang berusia 14 tahun itu amat gemar bersukan dan mempunyai tubuh yang sasa. sementara Saiful yang berusia 17 tahun telah berhenti sekolah untuk membantu keluarga. oleh kerana kerja keras dia mempunyai kulit yang gelap dan badan yang sasa.
Kak aina adalah seorang wanita yang agak tembam.Dia mempunyai tubuh yang montok dan buah dada yang besar.indahnya juga amat menundun dan tembam sehingga jika memakai kain akan terbayang indahnya. apa lagi jika kain yang dipakai agak ketat. kak aina mempunyai nafsu yang besar. 
Dia memang sukar menahan nafsunya. nasib baik mendiang suaminya adalah seorang yang kuat dan hebat di ranjang. sejak kematian suaminya dia hanya melancap sahaja untuk meredakan gelojak nafsu yang membara.tapi lama kelamaan melancap tidak lagi dapat mengubati kemiangan di indahnya. 
Indahnya mengemut-ngemut perlukan batang panjang untuk menyodok ke dalam indahnya.

Pada hari itu Salim telah pergi kesekolah dan meninggalkan mak dan abangnya. Saiful tidak pergi menoreh hari ini kerana hujan pada semalamnya. 
Dia masih tidur lagi setelah semalaman bersembang di rumah kawannya malam semalam. setelah mandi kak aina pergi kebilik anaknya untuk mengejutkan Saiful. 
Terkejut kak aina apabila masuk kedalam bilik anaknya kerana kain pelikat anaknya telah tersingkap ke atas menampakkan batang Saiful yang tegap dan besar. batang itu kelihatan amat besar walau belum tegang lagi. 
Kak aina menelan ludah. tak sangka anaknya mepunyai batang yang sehebat itu. indahnya yang sudah lama kehausan mula berdenyut dan merenyam. 
Dia perlukan batang dan sekarang di depannya terhidang batang yang hebat. kak aina berbelah bagi antara perasaan seorang ibu dan perasaan seorang wanita yang perlukan kepuasan.

Tetapi biasanya nafsu akan mengatasi akal, kak aina mula mengurut indahnya dan indahnya mula berair perlukan batang keras untuk menyondolnya. batang Saiful ditatap penuh ghairah dan nafsu. kak aina sudah tidak tahan lagi. dia mahukan batang keras sekarang.
Dia mula menghampiri Saiful yang sedang tidur itu. perlahan-lahan kak aina memegang batang anaknya dan mula mengurutnya. Saiful yang sedang tidur itu menyangka dia sedang bermimpi mula merasa sedap dan batangnya mula mengeang. 
Kak aina yang sedang mengurut batang anaknya terkejut kerana batang Saiful semakin membesar. ukurannya sekarang mencapai 8 inci. 
Kak aina semakin geram dengan batang anaknya itu. dia sudah tak sabar. indahnya sudah basah dan perlukan batang itu sekarang.

Kak aina menanggalkan baju dan kainnnya, dia memamng jarang emmakai panties dan bra dirumah. kak aina pun mula mengangkang dia tas batang anaknya yang tegak macam tiang bendera itu.dia pegang batang anaknya dan mula menurunkan indahnya yang basah. 
Saiful mula sedar dari tidur akibat dari gerakan emaknya itu. terkejut dia apabila dia sedar dan melihat maknya berada diatasnya dan bgatangnya sudah terbenam dalam lubang indah maknya yang hangat.

Kak aina menanggalkan baju dan kainnnya, dia memamng jarang emmakai panties dan bra dirumah. kak aina pun mula mengangkang dia tas batang anaknya yang tegak macam tiang bendera itu.dia pegang batang anaknya dan mula menurunkan indahnya yang basah.

Saiful mula sedar dari tidur akibat dari gerakan emaknya itu. terkejut dia apabila dia sedar dan melihat maknya berada diatasnya dan bgatangnya sudah terbenam dalam lubang indah maknya yang hangat.
"Mak, apa mak buat ni?"

"Mak tak tahan ,Saiful tolong mak ya"

Kak aina mula menggerakkan badannya keatas dan kebawah dan menggelek punggungnya. Saiful yang terkejut itu tak dapat berfikir panjang. kesedapan indah maknya membuat dia hlang pedoman. 
Dia memegang pinggang maknya dan mula melawan greakan maknya dengan menggerakkan punggungnya untuk menusuk batangnya jauh kedalam indah maknya.

" Sedapnya mak, urghhhh"

" Kuat lagi li, jolok mak kuat lagi"

Kak aina sudah tiada malu lagi dengan anaknya. dia mengerang umpama jalang. gerakannya semakin laju. 
Saiful yang berada dibawah juga semakin enak menjolok indah tembam emaknya itu. batangnya yang keras dan tegang itu terasa sedap dikemut indah emaknya. 
Kak aina pula merasa kenikmatan yang tiada taranya. sudah lama dia tidak dijolok dan indahnya terasa penuh dan sendat dgn batang anaknya yang besar itu. kak aina sudah tak dapat menahan nafsunya lagi, kemutannya semakin kerap. akhirnya badannya pun mengejang dan kepalanya terdongak. kak aina klimaks diatas pangkuan anaknya.

Kak aina tergolek kesamping anaknya. Saiful yang belum pancut itu masih belum puas. dia memandang emaknya yang berbogel itu. dua buah gunung yang pejal dengan puting yang coklat. 
Indah tembam maknya memang menyelerakan. Saiful yang belum puas itu pun menindih emaknya. dia mula menjilat dan menghisap buah dada emaknya. kak aina senyum kepada anaknya.

"Belum puas ya sayang?"

" Belum mak, belum pancut lagi.."

Saiful terus menggomol maknya. keghairahan kak aina naik kembali. dia meraih batang anaknya dan mula mengurutnya.
"masih keras" fikir kak aina.
Dia mula melancapkan batang anaknya.

"Jilat indah mak sayang,dan mak nak kulum batang keras ko nih"

Mereka pun mengubah posisi kepada 69 dengan Saiful diatas menyuakan batangnya ke mulut maknya.

Saiful mula menjilat indah maknya yang tembam dan berbulu lebat itu. indah maknya basah dengan air nafsu dan baunya menaikkan ghairah Saiful. begitu bersemangat dia menjilat indah maknya.
Saiful mejilat seluruh bahagian indah maknya yang tembam. indah kak aina yang tembam itu nampak rapat.Saiful menggunakan jarinya untuk meguak indah maknya itu. agak kemerahan dan memang basah kerana air nafsu maknya tadi.

Kak aina pula sedang keseronokan mengulum batang besar anaknya. sampai ketekak dia terasa kerana kepanjangan batang Saiful. memang kak aina suka mengulum batang, apa lagi batang yang sedap dan gagah macam kepunyaan anaknya itu.

Setelah beberapa lama adegan kulum dan jilat berjalan Saiful mahu menjolok maknya kembali. kak aina pun baring diatas katil bujang anaknya itu dan membuka luas kangkangnya. Saiful pun tak bertangguh terus menjolok indah maknya yang dah terhidang itu. meraung-raung kak aina kerana kesedapan batang anaknya.

"Jolok lagi sayang, kuat lagi, sedapnyaaa"

"Sedap mak, barang mak memang power" puji Saiful.
Memang indah kak aina sedap untuk digunakan, jauh lebih sedap berbanding bohsia-bohsia kampung yang pernah dirasainya.
Katil bujang Saiful bergoyang-goyang akibat permainan nafsu dua anak-beranak itu. 
Saiful sudah tak dapat menahan nafsu lagi. setelah bertarung lebih kurang 15 minit dia hendak pancut. kak aina juga mula merasa air nikmatnya sudah hendak keuar.
Dengan satu hentakan yang hebat Saiful membenam batangnya jauh kedalam indah maknya dan memancut air nafsunya kedalam rahim maknya. kak aina juga klimaks dan amat menikamatinya. 
Sampai terlentik badan dan hilang mata hitam kak aina menahan nikmat.

Hari itu seharian kak aina dan Saiful menikmati permainan ranjang. sampaikan di bilik mandi juga kak aina mengangkang untuk anaknya. 
Selepas kejadian itu kak aina tidak lagi gersang kerana ada batang yang sedia boleh digunakan. 
Kadang-kadang di kebun getah juga mereka lakukan kerana tak tahan.

1 comment:

 1. Best sangat cerita ni.. Buatkan saya nak baca tiap hari..
  Tumpang Iklan
  Ha..besar macam ni baru mantap
  Baru isteri sayang..ermm
  >>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

  ReplyDelete